Predstavite se
3 posters
Page 1 of 1
Predstavite se
Dobar vam dan, ja sam Ester, pripadam evanđeosko-pentekostnoj crkvi i nadam se da ću se ovdje dobro uklopiti. Pozdrav svim članovima!
Ester- Broj postova : 1
Re: Predstavite se
Dobro došla Ester ... i nadam se da je tvoja pripadnost evanđeosko-pentekostnoj crkvi, tek u drugom planu iza tvoje pripadnosti Isusu Kristu. Siguran sam da si mislila da je to nešto što se podrazumjeva i da ćeš rado to potvrditiEster wrote:Dobar vam dan, ja sam Ester, pripadam evanđeosko-pentekostnoj crkvi i nadam se da ću se ovdje dobro uklopiti. Pozdrav svim članovima!
Čovjek & Riječ- Broj postova : 806
Dobro veće svima.Ester wrote:Dobar vam dan, ja sam Ester, pripadam evanđeosko-pentekostnoj crkvi i nadam se da ću se ovdje dobro uklopiti. Pozdrav svim članovima!
Ja sam piramida4.
Pripadao sam EPC - dok me nisu exkomunicirali.
A tako sam prošao i u ostalim C.
Istina - boli! hihihihi
Ja se uvijek dobro uklopim, ali - drugi me is-klope. hihihhi
Pozdrav svim članovima.
piramida4- Broj postova : 96
Znaš, nije bitno da te drugi isklope, bitno je da to ne učini Bog. Onda je to teška muka . Zapravo kad je čovjek Božji, onda u pravilu nailazi na protivljenje mnogih, a ako nije tako, nešto tu nije u redu. Znaš kako nas je ono upozorio Isus; govorim vam da znate kada to bude, izgonit će vas, ubijat će vas i mislit će da Bogu služe ... ali, ako su mene progonili, progonit će i vas.piramida4 wrote:Dobro veće svima.Ester wrote:Dobar vam dan, ja sam Ester, pripadam evanđeosko-pentekostnoj crkvi i nadam se da ću se ovdje dobro uklopiti. Pozdrav svim članovima!
Ja sam piramida4.
Pripadao sam EPC - dok me nisu exkomunicirali.
A tako sam prošao i u ostalim C.
Istina - boli! hihihihi
Ja se uvijek dobro uklopim, ali - drugi me is-klope. hihihhi
Pozdrav svim članovima.
Čovjek & Riječ- Broj postova : 806
Page 1 of 1