Čestitke !
4 posters
Page 1 of 1
Čestitke !
Sretna Nova Godina braćo i sestre. Neka vas Gospod izobilno blagoslovi blagoslovima koje je apostol Pavle molio za Efežane:
3.14 Zato prigibam koljena pred Ocem,15 od koga ime svakom očinstvu na nebu i na zemlji:16 neka vam dadne po bogatstvu Slave svoje ojačati se po Duhu njegovu u snazi za unutarnjeg čovjeka17 da po vjeri Krist prebiva u srcima vašim te u ljubavi ukorijenjeni i utemeljeni18 mognete shvatiti sa svima svetima što je Dužina i Širina i Visina i Dubina19 te spoznati nadspoznatljivu ljubav Kristovu da se ispunite do sve Punine Božje.20 Onomu pak koji snagom u nama djelatnom može učiniti mnogo izobilnije nego li mi moliti ili zamisliti -21 Njemu slava u Crkvi i u Kristu Isusu za sva pokoljenja vijeka vjekovječnoga! Amen.
3.14 Zato prigibam koljena pred Ocem,15 od koga ime svakom očinstvu na nebu i na zemlji:16 neka vam dadne po bogatstvu Slave svoje ojačati se po Duhu njegovu u snazi za unutarnjeg čovjeka17 da po vjeri Krist prebiva u srcima vašim te u ljubavi ukorijenjeni i utemeljeni18 mognete shvatiti sa svima svetima što je Dužina i Širina i Visina i Dubina19 te spoznati nadspoznatljivu ljubav Kristovu da se ispunite do sve Punine Božje.20 Onomu pak koji snagom u nama djelatnom može učiniti mnogo izobilnije nego li mi moliti ili zamisliti -21 Njemu slava u Crkvi i u Kristu Isusu za sva pokoljenja vijeka vjekovječnoga! Amen.
amos- Broj postova : 534
Re: Čestitke !
amos wrote:Sretna Nova Godina braćo i sestre. Neka vas Gospod izobilno blagoslovi blagoslovima koje je apostol Pavle molio za Efežane:
Amen, brate i tebe takodje!
anče- Broj postova : 94
Re: Čestitke !
Mislim braćo i sestre da je divno zajedništvo koje uživamo u Kristu Isusu, zbilja je divno biti sudionik, biti pozvan, odabran u Tijelo i imati zajedništvo s istima. Postoji li što bolje od toga ? Još je samo ono što možemo poželjeti da imamo i dalje blagoslov čineći ono na što smo pozvani, Kristovo evanđelje za ovaj svijet.
Čestitam braćo i sestre !
Čestitam braćo i sestre !
Čovjek & Riječ- Broj postova : 806
Page 1 of 1