Dobrodošlice!
+15
tanja
emos
aron
Simona Papić
diana***
Admin
haim
neaktivan
Loida
καιros
rahabaa
anče
Diana
Čovjek & Riječ
amos
19 posters
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dobrodošlice!
Ovde možemo poželeti dobrodošlicu svima koji su se priključili našoj forumskoj porodici.
amos- Broj postova : 534
Re: Dobrodošlice!
Eto pošto u nekoliko zadnjih dana je počeo da funkcioniše forum, želim dobrodošlicu:
Kraju Vremena, Izoli, Kleopatri_5,Anče,Malo Mliko.
Osećajte se kao kod kuće, nadam se da ćemo imati dobro vreme ovde, iako sam siguran da se nećemo slagati po svim pitanjima, možemo igrati fer.
Pozdrav
Osećajte se kao kod kuće, nadam se da ćemo imati dobro vreme ovde, iako sam siguran da se nećemo slagati po svim pitanjima, možemo igrati fer.
Pozdrav
Dobrodošli svi u blagoslov Gospodina Isusa Krista !
Čovjek & Riječ- Broj postova : 806
Hvala na dobrodošlici,i nećemo biti ovdje kao natjecatelji,već jedni drugima na pomoć,ok?
Uvijek !Izola wrote:Hvala na dobrodošlici,i nećemo biti ovdje kao natjecatelji,već jedni drugima na pomoć,ok?
amos wrote:Eto pošto u nekoliko zadnjih dana je počeo da funkcioniše forum, želim dobrodošlicu:
Pozdrav
Hvala na dobrodošlici.
Nadam se da će nam zajedništvo pomoći da dodjemo do poznanja i rasta u Hristu.
Mislim da će nam biti dobro ako se ne budemo prepoznavali po telu već po žrtvi na Golgoti.
Ako budemo bili u mogućnosti da vidimo razapetog Hrista u bratu primićemo puno blagoslova, verujem.
Pozdrav svima od vaše sestre u Hristu.
anče- Broj postova : 94
Dobrodošla medju nas sunamka.Nadam se da će ti biti prijatno sa nama u društvu.
Tko nije sa mnom, protiv mene je, i tko ne skuplja sa mnom, rasipa. (Mat 12:30)
Dobro došli svi pozvani od Gospodina da sakupljaju u zajedno sa Njim i u Njegovo Ime ! Amen ! Želim vam braćo i sestre ugodno i blagoslovljeno zajedništvo u Onome koji nas je prvi ljubio, proslavimo ovdje Njegovo ime kao Njegovi učenici i braća, djeca Istoga Oca.
Dobro došli svi pozvani od Gospodina da sakupljaju u zajedno sa Njim i u Njegovo Ime ! Amen ! Želim vam braćo i sestre ugodno i blagoslovljeno zajedništvo u Onome koji nas je prvi ljubio, proslavimo ovdje Njegovo ime kao Njegovi učenici i braća, djeca Istoga Oca.
Dobro došao matoicm , nadam se da ćeš provesti dobro vreme sa nama.
Još jednom pozdrav svima...pa ja sam na ovoj stranici bio jednom registriran...kako sada da sam morao ponovo....ne kužim....
καιros- Broj postova : 20
Dobar ti dan, dobri čovječe i dobro došao. Pročitaj informaciju ("Vijesti i informacije vezane za forum"), nadam se da ćeš onda znati nešto više.Krizostom wrote:Još jednom pozdrav svima...pa ja sam na ovoj stranici bio jednom registriran...kako sada da sam morao ponovo....ne kužim....
Pozdrav dobrodošaoKrizostom wrote:Još jednom pozdrav svima...pa ja sam na ovoj stranici bio jednom registriran...kako sada da sam morao ponovo....ne kužim....
Dobrodošao/la cila , dok ne ustanovimo spol ovako posle kada mi se odmagli vid biće bolje .
Dobrodošla si, budi blagoslovljena u Isusu Kristu !Izola wrote:Dobro došla ja nazad
hvala,hvala ...
e,baš ti hvala,i budem blagoslovljena u Kristu i dalje ovde,kad me već tamo šutiraju!!!
E,a jesi ti pod nečim tamo na onom takozvanom kršćanskom forumu? (izaija)
E,a jesi ti pod nečim tamo na onom takozvanom kršćanskom forumu? (izaija)
Ne, neću te tjerat sestro u Kristu, ovaj forum što se mene tiče, služi tome da objavi Kristovu ljubav ovom svijetu i svi koji mi žele pomoći u tome su dobrodošli. On je glavni gazda, a On koji je savršen nikoga ne istjeruje, svi imaju svoju šansu. U Njemu se sve drži u redu, jer On je Bog reda, a ne nereda. Svaki onaj koji je u Bogu donosi red Riječju mirotvornom koja živi u njemu.Izola wrote:Ti si tu gazda,i neš me terat,jel?
Da,Č&R,al na onom forumu reda nema.
Tamo muslimi imaju pravo da lažu,a kad im Istinu kažemo -oni se još i vređaju.
Dok se oni lažima služe -mi se ne vređamo ,al nam je pravo i obaveza govorit Istinu.
Neda mi se nevernike uveravat u išta,al ovi slepi kršćani mi također ne pašu,jer šuma i drum ne idu zajedno,il tako nešto
Tamo muslimi imaju pravo da lažu,a kad im Istinu kažemo -oni se još i vređaju.
Dok se oni lažima služe -mi se ne vređamo ,al nam je pravo i obaveza govorit Istinu.
Neda mi se nevernike uveravat u išta,al ovi slepi kršćani mi također ne pašu,jer šuma i drum ne idu zajedno,il tako nešto
amos wrote:Dobrodošla Loida
Pozdrav, Loida!
anče- Broj postova : 94
pozdraf svima! =)
eto došo i ja da dobro dođem, nadam se da hoću. predomislio sam se amose, pa sam ipak odlučio doći. krščanstvo.net je nekako opustjelo, ]želio bih povući ovu izjavu (na izajia95 baš i nemam neku slobodu govora a da nebudem krivo shvaćen) i ispričati se svima koji su se našli uvrijeđeni {ne priliči mi da tako pričam, a ne želim obrisati jer če biti kao da nisam niti rekao, pa eto ovo}[, pa reko idem probat ovdje.
nadam se ugodnome druženju, Kristov mir i sila krvi Njegove na svima vama.
eto došo i ja da dobro dođem, nadam se da hoću. predomislio sam se amose, pa sam ipak odlučio doći. krščanstvo.net je nekako opustjelo, ]želio bih povući ovu izjavu (na izajia95 baš i nemam neku slobodu govora a da nebudem krivo shvaćen) i ispričati se svima koji su se našli uvrijeđeni {ne priliči mi da tako pričam, a ne želim obrisati jer če biti kao da nisam niti rekao, pa eto ovo}[, pa reko idem probat ovdje.
nadam se ugodnome druženju, Kristov mir i sila krvi Njegove na svima vama.
Last edited by vega on 2009-12-07, 19:49; edited 3 times in total
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 1 of 5