Dobrodošlice!
+15
tanja
emos
aron
Simona Papić
diana***
Admin
haim
neaktivan
Loida
καιros
rahabaa
anče
Diana
Čovjek & Riječ
amos
19 posters
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dobrodošlice!
Dobrodošla si draga sestro u Kristu IsusuLoida wrote: Gospod s vama
Čovjek & Riječ- Broj postova : 806
Dobrodošao brate, koliko vidim iz tebe govori Onaj koji nas je prvi voliovega wrote:... nadam se ugodnome druženju, Kristov mir i sila krvi Njegove na svima vama.
Naš stari prijatelj Haim ?
Dobro došao i neka te Gospodin Bog blagoslovi, a nas sve kroz tebe.
Dobro došao i neka te Gospodin Bog blagoslovi, a nas sve kroz tebe.
Yes, isti onaj haim glavom i bradom! Evo, da se i ja uključim, koliko mi vrijeme dozvoli! pozdrav svima, Bvb!
haim- Broj postova : 3
Dobro nam došao Ivice Vučkoviću, jedva čekam da čujem kakav blagoslov imaš podijeliti s nama
Dobro došao Tihi forumašu stari !
amos- Broj postova : 534
Da i ti si dobrodošla kao i svi ostali, (ovdje možeš nešto korisno i naučiti) međutim ovdje bi se (ipak) trebalo ponašati u nekim granicama (razumnog) ponašanja u skladu sa zbivanjima na ovom forumu. Ako pišeš sadržaje koji samo tebi odgovaraju, a drugima su istovremeno potpuno nerazumljivi, onda tu nešto ne štima. To nije poželjno, jer ne koristi ni tebi ni drugima.Simke de Sion wrote:Ja sam dobrodošla !
https://www.youtube.com/watch?v=LFRm2srRC64
Pozivam te da razmisliš o tome.
Ako ti je potrebna pomoć, reci, pomoći ćemo ti koliko god to možemo, ja osobno, a vjerujem i svi drugi prisutni na ovom forumu. Dok ti malo razmišljaš o tome, pisanje će ti biti onemogućeno. Neka te Bog blagoslovi u imenu svoga Sina Isusa Krista, amen.
Dobrodošao nam patriot_1 u ovu malu (kršćansku) zajednicu koja želi biti okupljena oko Isusa Krista, zato što zna da je On poslan od Boga Oca kao spasitelj svih ljudi. Nadam se da ćemo ovdje zajedno, želeći doseći Istinu po Njemu koji sjedi Ocu s desna u nebesima i zagovara (kod Oca) za nas i Njegovom Duhu koji je na djelu među nama i sa nama, a kojega rado primamo kroz Krista - Riječ koja je tijelom postala i nastanila se među nama i živi u nama, biti blagoslovljeni od našeg Oca na nebesima, svemogućeg Boga koji nas sve ljubi neizrecivom ljubavi po svom Sinu Isusu Kristu. Njegova, a i naša volja i želja je da svi ljudi budu blagoslovljeni križem Kristovim.
Hvala admin...Da i ti si dobrodošla kao i svi ostali
Neću više ...Ako pišeš sadržaje koji samo tebi odgovaraju, a drugima su istovremeno potpuno nerazumljivi, onda tu nešto ne štima.
, amen.Ako ti je potrebna pomoć, reci, pomoći ćemo ti koliko god to možemo, ja osobno, a vjerujem i svi drugi prisutni na ovom forumu. Dok ti malo razmišljaš o tome, pisanje će ti biti onemogućeno. Neka te Bog blagoslovi u imenu svoga Sina Isusa Krista
I na tome hvala,eto ,ja se ubacila sad sama,nadam se da mi je kazneni rok istekao
diana***- Broj postova : 57
Dobrodošla si !alona.blue wrote:... ja se ubacila sad sama,nadam se da mi je kazneni rok istekao
Kaznenog roka nema, (M)mi kada i kažnjavamo, onda je to u svrhu dobra (u svrhu odgoja). Tako bi, naime, trebalo biti, jer tako nas uči Otac i On (sve) nas kori iz ljubavi, a mi to shvaćamo i (rado) prihvaćamo. Pa Otac nam želi dobro, a On zna što radi, zar ne ?
Hvala ti na razumevanju ...
...možda jednog dana i ja shvatim zašto je onako moralo da bude
...možda jednog dana i ja shvatim zašto je onako moralo da bude
Ivan 13,14 Od sada, ako sam ja vama oprao noge, ja Gospodin i Učitelj, vi trebate također vama prati noge, jedni drugima;
Misliš ovako?
Uznosit jedni druge ?
Misliš ovako?
Uznosit jedni druge ?
Slažem se sa tobom brate. Nadam se da će vaspitno udaljenje dati plod mira i pravednosti.Čovjek & Riječ wrote:Dobrodošla si !alona.blue wrote:... ja se ubacila sad sama,nadam se da mi je kazneni rok istekao
Kaznenog roka nema, (M)mi kada i kažnjavamo, onda je to u svrhu dobra (u svrhu odgoja). Tako bi, naime, trebalo biti, jer tako nas uči Otac i On (sve) nas kori iz ljubavi, a mi to shvaćamo i (rado) prihvaćamo. Pa Otac nam želi dobro, a On zna što radi, zar ne ?
Alona bez vređanja na ličnoj osnovi, otkrivanja identita članova foruma. Bez otvaranja tema koje bi vređale bilo koga na ličnoj osnovi, pritom mislim tema u kojima navodiš ime ili prezime nekoga sa foruma. Što se mene tiče možeš da učestvuješ na forumu no vodi računa na koji način to činiš.Svaki post koji nije u skladu sa temom brišem.Ako imaš osobno nešto za to postoji kutak osobne rasprave.
Želim ti mir Hrista Isusa.
amos- Broj postova : 534
Hvala,i ne nameravam nikako pogrešit ovaj put,i neće bit povoda za išta osobno,a nebi ti htela smetat ni privatno.
Ovo je dovoljno
Ovo je dovoljno
Jest ! Drži se u Duhu, sestro u Kristualona.blue wrote:Hvala,i ne nameravam nikako pogrešit ovaj put,i neće bit povoda za išta osobno,a nebi ti htela smetat ni privatno.
Ovo je dovoljno
Hvala puno ,Č&R!
Vidiš da se i slova bojim pofarbat
Al vidim da idu smajli,pa sorry za moje privatne...
Vidiš da se i slova bojim pofarbat
Al vidim da idu smajli,pa sorry za moje privatne...
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5