(Moje) nove spoznaje Božje Riječi
3 posters
Page 1 of 1
(Moje) nove spoznaje Božje Riječi
Događa se (ja bih da toga bude češće ) da imamo neka nova spoznanja Riječi Božje (biblije). Mislim da je biblijski to podijeliti sa braćom i sestrama, kako radi toga što možemo blagosloviti druge, tako i radi toga što možemo na taj način primiti blagoslov od drugih.
Ovih dana sam tako doznao da se u Ivanu 15:1 (Ja sam istinski trs, a Otac moj - vinogradar) Isus Krist ne predstavlja kao trs kako uobičajeno piše u našim prijevodima nego, zapravo kao vino : I am the true vine (ampelos), and my Father is the husbandman (KJV).
Interesantna činjenica zar ne ? Dobro bi bilo malo "razmisliti" u tome.
Ovih dana sam tako doznao da se u Ivanu 15:1 (Ja sam istinski trs, a Otac moj - vinogradar) Isus Krist ne predstavlja kao trs kako uobičajeno piše u našim prijevodima nego, zapravo kao vino : I am the true vine (ampelos), and my Father is the husbandman (KJV).
Interesantna činjenica zar ne ? Dobro bi bilo malo "razmisliti" u tome.
Čovjek & Riječ- Broj postova : 806
Re: (Moje) nove spoznaje Božje Riječi
vine znači trs, loza, a wine je vino
e da, znam da je off topic.. ste čuli da Nebeski čovjek dolazi u Hrvatsku?
Loida- Broj postova : 121
Nije nikada off topic upozoriti nekoga da ima krivo. Hvala što si spriječila veću štetu od moje brzine i lakomislenosti, jer već sam mnogima rekao nešto što je krivo, neistinito. Još jednom hvala, tome sestre i braća zapravo služe, da nas ispravljaju u Istini i Ljubavi, štoviše ne samo da nas ispravljaju, već i da nas podnose sa svim našim manama, onakve kakvi zapravo jesmo.Loida wrote:vine znači trs, loza, a wine je vino
Dakle, ništa od moje "nove" spoznaje ... ili ipak ?
Ispeci pa reci, kaže se u narodu. Eto, još jednom se potvrdilo.
Loida wrote:...
Eto još malo offtopic-a. Da znam, upravo proćitah na Putu Života. Samo nepada mi napamet kako i što će to biti?? Kao konferencije?? Šteta što prvo nejde u Zg, onda bi mi ti mogla reći što i kako! =)
hm..ni ja ne znam kak bude
al njegova knjiga mi je puno značila u početku obraćenja..tak da namjeravam ići, ako Gospod da..
al njegova knjiga mi je puno značila u početku obraćenja..tak da namjeravam ići, ako Gospod da..
Loida- Broj postova : 121
Trebalo bi biti interesantno ... knjiga je prepuna čudesnih stvari ... vjerovatno njegovo životno svjedočanstvo, pretpostavljam ...Loida wrote:hm..ni ja ne znam kak bude
Similar topics
» Ispravno razumijevanje Božje riječi - evanđelja
» Moje svedočanstvo
» Misli i iskustva pretočene u reči.
» Moje svedočanstvo
» Misli i iskustva pretočene u reči.
Page 1 of 1